Dahua rešenja

Dahua rešenja

Dahua Technologi je vodeći provajder rešenja u globalnoj industriji video nadzora. Sa preko 13.000 zaposlenih širom sveta, Dahua rešenja, proizvodi i usluge koriste se u preko 180 zemalja i regiona. Dahua ima 42 filijala na globalnom nivou koje pokrivaju Aziju, Ameriku, Evropu, Bliski istok, Okeaniju, Afriku itd. Svojim nadzornim rešenjima, Dahua pruža neprevaziđeni kvalitet, pouzdanost i stabilnost.


Dahua je posvećen pružanju svojih najkvalitetnijih rešenja i najnovijim tehnologijama kako bi svojim korisnicima omogućio uspešno obavljanje svog poslovanja. Godine 2001. Dahua je postala prva kompanija u Kini koja je pokrenula 8-kanalni ugrađeni digitalni video rekorder u realnom vremenu. Od tada, kompanija je nastavila da ulaže u izgradnju jakih R & D mogućnosti za nove tehnologije i inovacije.

Dahua je uložio u istraživanje i razvoj od 2014. godine. Kompanija ima četiri istraživačka instituta - Advanced Technologi Institute, Big Data Institute, Chip Institute i Video Cloud Institute - i više od 6.000 inženjera i tehničara za istraživanje i razvoj radi na najsavremenije tehnologije u AI, IoT, cloud usluge, video, sajber sigurnost i pouzdanost softvera i druge tehnologije. Dahua je registrovala preko 800 patenata od 2016. godine.


Od 2014. godine, Dahua je na drugom mjestu na globalnom tržištu opreme za video nadzor, a prema 2018. godini, Dahua je na trećem mjestu u međunarodnom i međunarodnom "Securiti 50".

Dahuaov proizvodni program za video nadzor, uključujući mrežne kamere, NVR i HD over coak, može se primijeniti u mnogim sektorima, uključujući bankarstvo i finansije, vladu, industriju, maloprodaju, sport i slobodno vrijeme, transport i energiju.

Sa prilagođenim tehničkim inovacijama i uslugama od kraja do kraja, naša inteligentna saobraćajna rešenja i druga rešenja omogućavaju kupcima da veruju svojim najboljim rešenjima. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima - 2016. godine u olimpijskim igrama u Riou, Hangzhou G20 Summit 2016, Oman Avenues Mall, LAN Airlines i Peru, APEC u Kini i još mnogo toga. dr.
Tags: Dahua

2 Comments

  • Avatar
   James Nelson
   авг 31, 2019

   You share really interesting news which I never read on any website. Thanks for sharing here. <a href="https://aybabag.com/">Albert Einstine</a>

  • Avatar
   Lff
   окт 25, 2019

   Super !!!!

Leave a Reply